Reserveren
Woensdag t/m zondag open voor TAKE-AWAY van 16.00-20.00 uur | Telefonisch bereikbaar vanaf 14.00 uur

Table Booking
  Montimar Boekel

  Montimar a la casa

  We hebben het mogelijk gemaakt dat u ook thuis kunt genieten van Montimar. We hebben enkele gerechten geselecteerd die u makkelijk thuis met een simpele handeling kunt opwarmen. De koude voor- en nagerechten zijn ready to eat. U kunt deze gerechten in al onze vestigingen afhalen.

  Ben je nieuwsgierig naar de kaart of wil je misschien direct een bestelling plaatsen? Klik dan op onderstaande button.


  Een bijzonder restaurant

  Vanaf 2007 herbergde op deze locatie restaurant Porte de Provence, het moederbedrijf van de Montimar groep. Vanaf 1 april 2019 zal Porte de Provence plaats maken voor Montimar, die met evenveel passie haar bezoekers zal verwelkomen.

  Dankzij de boerenhoeve uit de 17 de eeuw herbergt dit bijzondere gebouw een fantastische ambiance voor een geweldige culinaire avond. De boerderij heeft zijn bijzondere oude elementen weten te behouden welke een perfect contrast vormen met de stoere landelijke stijl van het interieur.

  Bij Montimar kunt u namelijk eigentijds dineren tegen ouderwetse prijzen. Maar…er is niet bezuinigd op de kwaliteit. Bij Montimar koken wij namelijk op een Mediterrane wijze met uitsluitend verse producten. Om het ‘ Mediterrane’ concept kracht bij te zetten, serveren wij tevens onze dranken tegen ‘Mediterrane’ prijzen. Komt u snel eens proeven? Voor het geld hoeft u het niet te laten. Hasta Pronto.

  Menukaart
  Drankenkaart


  Contact

  Montimar Boekel

  Erpseweg 16
  5427 PG Boekel
  Vanaf 14.00 uur telefonisch bereikbaar

  0492 – 325005
  online reserveren
  boekel@montimar.nl


  In welke vestiging van Montimar wilt u reserveren?