Reserveren
Woensdag t/m zondag open voor TAKE-AWAY van 16.00-20.00 uur | Telefonisch bereikbaar vanaf 14.00 uur

Table Booking
  Welkom

  Terrassen open!

  Vanaf 30 april zijn onze sfeervolle terrassen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur geopend. U kunt dus weer heerlijk Mediterraan komen lunchen of genieten van een ´early dinner´ in één van onze restaurants. De terrassen zijn overdekt en worden bijgewarmd. U bent van harte welkom voor een spontaan bezoek, maar u kunt natuurlijk ook reserveren via onze website. Houdt u er nog even rekening mee dat wij om 18.00 uur moeten sluiten.

   

  Montimar a la casa

  Bienvenido bij Montimar!

  We hebben enkele gerechten geselecteerd die u makkelijk thuis met een simpele handeling kunt opwarmen. De koude voor- en nagerechten zijn ready to eat. U kunt deze gerechten in al onze vestigingen afhalen.

  Wij zijn open voor Take Away van woensdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Zondag van 15.00 tot 20.00 uur.


  BUEN APETITO.


   

  Menukaart

  In ons restaurant heerst een ongedwongen, stoere en gemakkelijke sfeer. We zijn nuchter in onze prijzen en kwaliteit en zo gaan we ook om met onze gasten.

  Bekijk onze menukaart


  • Super gegeten en gedronken. Reuze vriendelijke bediening en een gezellige ambiance. Kom snel weer een keer terug!
   Sandra
  • De Take away gerechten van Montimar zijn super eenvoudig om te warmen en de smaak is als vanouds tiptop in orde! Wij zijn fan!
   Erna van Rozendaal
  • Topavond gehad bij Montimar. Het is mij een raadsel hoe dit restaurant winst kan maken. Prachtige gerechten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De kaart is perfect en de sfeer is fijn.
   Stef

  In welke vestiging van Montimar wilt u reserveren?