Reserveren
vanaf 17.00 (woensdag gesloten)

Table Booking








    Funkties Montimar


    Chef-kok

    Als leidinggevende van een Montimarkeuken ben jij de motor achter de culinaire prestatie van een Montimarvestiging. Je bent aansprakelijk voor de kwaliteit van alle gerechten die binnen de vestiging worden geserveerd. Tevens is een belangrijk aspect de hygiëne van de gehele keuken en aanverwante zaken. Je bent een teamplayer pur sang en je bent het leidend voorwerp van de culinaire organisatie. Je bent een ster in plannen en organiseren en vooruitzien is een must voor een goed verloop van de dagelijkse operationele zaken.

    Solliciteer direct

    Medewerker Bediening

    Bij Montimar draait alles om beleving. Als medewerker bediening ben jij de sterspeler van de avond. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je rol als gastvrouw of gastheer is het belangrijkste aspect in gastvrijheid. We streven daarom ook naar topkwaliteit in service en beleving. Bij Montimar ben je van harte welkom om als professional aan de slag te gaan. Ook leiden wij graag mensen op om als sterspeler te kunnen fungeren in een superambiance als Montimar. Dus.. ervaring of geen ervaring, maar wel altijd goed gemutst en een servicegerichte instelling, we nodigen je graag uit om te solliciteren.

    Solliciteer direct

    In welke vestiging van Montimar wilt u reserveren?