Reserveren
Woensdag t/m zondag open voor TAKE-AWAY van 16.00-20.00 uur | Telefonisch bereikbaar vanaf 14.00 uur

Table Booking
  Christmas

  Feestmaand december

  Gedurende de maand december wil Montimar u graag culinair ondersteunen. Gedurende de gehele maand december hebben wij onze Take Away activiteiten uitgebreid om u thuis in de keuken volledig te ontzorgen of waar nodig u voorzien van maaltijdcomponenten.

  U kunt uw culinaire ondersteuning online bestellen via onze website, waarbij u kunt aangeven waar en wanneer u uw bestelling wilt afhalen. Alle koude gerechten zijn ´Ready to eat`en voor de warme gerechten heeft u slechts een oven en 1 (gas)pit nodig, zodat u in een handomdraai een volledig 4 gangen menu op tafel zet. Rest u slechts nog uw gasten te overwelmen met uw gastheerschap.

  Bon Appetit!


   

  December geschenken

  Bent u op zoek naar een passend geschenk voor uw collega’s, relaties, familie en/of vrienden? Met de Montimar december geschenken heeft u altijd een passende oplossing.

  U kunt de volledige keuze van onze geschenken vinden op de volgende pagina

  December geschenken

  U kunt de geschenken afhalen bij één van onze vestigingen. Wilt u meerdere pakketten? neem dan contact op met Montimar via 0412-480494

  Merry Christmas & Happy New Year


  • Super gegeten en gedronken. Reuze vriendelijke bediening en een gezellige ambiance. Kom snel weer een keer terug!
   Sandra
  • Topavond gehad bij Montimar. Het is mij een raadsel hoe dit restaurant winst kan maken. Prachtige gerechten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De kaart is perfect en de sfeer is fijn.
   Stef
  • De Take away gerechten van Montimar zijn super eenvoudig om te warmen en de smaak is als vanouds tiptop in orde! Wij zijn fan!
   Erna van Rozendaal
   

  In welke vestiging van Montimar wilt u reserveren?